OVER ONS

Hi ik ben Anneleen de onderneemser achter Kenko Studio

Over ons, over mij: Mijn Passie voor beweging en sport heb ik als kind meegekregen. Als enige meisje tussen 3 broers vond ik het heerlijk om mee te ravotten. Als tiener begon ik me te focussen op afvallen, er goed uit zien en probeerde heel wat verschillende programma’s en diëten uit. Op mijn 28 ste keerde dit tegen mij. Ik kreeg een verstoorde relatie met voeding met eetbuien en overmatig sporten als gevolg. 

Daar is mijn eigen leer proces begonnen. Ik besefte dat ik niet hoef te sporten om mijn lichaam te straffen. Maar omdat ik kan bewegen en omdat mijn lichaam hier energieker, sterker en gezonder van kan worden. Ik heb leren genieten van mijn sportmoment en kon eindelijk mijn voeding los laten. Weer leren genieten van het ‘zondigen’ en leren voelen wanneer mijn lichaam voldoende heeft. Gedaan met uithongeren of overeten. Daarbuiten was het belangrijkste leerproces is dat je er niet perfect hoeft uit te zien. Je bent mooi om wie je vanbinnen bent! Doorheen deze periode bleef ik les geven als groepslesinstructrice. Dit was echt waar ik het meeste energie uit kon halen. Het is fantastisch om andere blij te maken, samen te sporten, te lachen en te zweten! Zo besefte ik, hier moet ik meer mee gaan doen! En zo is kenko ontstaan!

Over ons, over mij, over het toffe team: Samen sterk!

Wist je dat?

Je bij kenko mag jij gewoon jezelf zijn! Wij oordelen niet en iedereen is welkom. Jong, oud, beginner , ervarensporter, dun , dik,... het maakt ons niets uit

Wij sporten super leuk maken? Door het enthousiasme van onze trainers, de leuke groepssfeer, de opzwepende muziek,...

Onze trainers met elke oefening meedoen? En hierbij heel veel uitleg geven zodat jij precies weet wat je moet doen.

Wij meer dan 11 verschillende work-outs aanbieden? Zo zit er zeker iets tussen wat ook jij leuk zal vinden.

Copyright © 2020 Kenko Studio

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Email: hi@kenkostudio.be

Adres: Mechelbaan 825/7 2580 Putte

BE 0750.951.234