ONZE WORKOUTS

Wij hebben ondertussen een uitgebreid workout aanbod. Al onze lessen zijn zo opgebouwd dat je er steeds plezier aan kan beleven en dat er voor iedereeen iets tussen zit dat je aanspreekt! Beginner? Geroutineerde sporter? Iedereen is welkom.

SHAPE

Werk aan je 'vormen' Zowel de buik, de billen als de armen worden aangepakt. De instapdrempel is laag. Ideale les om te starten

ABS & BOOTY

Tijdens de Abs & Booty work-out focussen we ons vooral aan de ‘probleemzones’, de buik en de billen. Uiteraard werken we ook aan andere spiergroepen.

FATBURN

Dit is een cardio les waarbij we onze conditie gaan boosten en in nog time 5000 extra stappen halen!

ZUMBA

Deze workout is als het ware een cardio party! Je danst alle stress van je af en voor je het goed en wel beseft is de les al weer afgelopen!

STEP

Tijdens deze workout gebruiken we een step als verhoog. Dit een extra uitdaging om je kracht, coördinatie en conditie naar een hoger level te brengen.

PILATES

Tijdens deze work-out train je vooral je core dit is een korset van spieren rondom rug, buik en bekken. Focus van deze les is een goede rug gezondheid

STRONG

Deze work-out is gebaseerd op de opwarminging van een boks cardio work-out. Dit is als het ware een echte high intensity training waar snel kracht en conditie mee kan opbouwen! Dit is onze zwaarste work-out.

POWER- YOGA

Deze work-out is super belangrijk om meer lichaamsbesef te krijgen maar ook om je te mobiliseren! Heb je vaak rugklachten, of andere blessures? deze les kan je helpen kracht op te bouwen en je spieren langer te maken.

POWER UP

Wil jij je spierkracht naar een hoger niveau tillen? Dan is dit de ideale les! Met gewichtjes van 2 kilo, veel herhalingen en leuke oefeningen zorgen wij ervoor dat je sterker zal worden!

MUSCLE LOAD

Soms zijn we zo op van de stress, of zitten onze spieren helemaal vast. Dan is er de muscle load om je te helpen! In deze les rekken we onze spieren weer uit en maken we je lichaam weer soepel! Ideaal als aanvulling op onze andere work-outs

HOE KIES IK EEN WORKOUT DIE BIJ ME PAST?

Beginner

Je hebt al lang niet meer gesport of je hebt net een blessure gehad?

Cardio

Wil je graag een betere conditie? Zit je dagelijks veel stil en wil je meer bewegen?

kracht

Wil jij je lichaam een mooie vorm geven door je spieren sterker te maken en je lichaam strakker?

STRETCH

Tijd om jezelf wat op te laden? Te ontstressen en lief te zijn voor je lichaam?

CHOREO

Dans je graag op het ritme van de muziek?

GEVORDERDE

Sport jij al lang of ben je iemand die graag veel uitdaging heeft?

Copyright © 2020 Kenko Studio

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Email: hi@kenkostudio.be

Adres: Mechelbaan 825/7 2580 Putte

BE 0750.951.234