Studio van Kenko Studio

WORK OUT IN ONZE STUDIO

Work out in onze studio in Putte.  Kenkostudio biedt niet alleen workouts online aan maar we hebben ook een hele toffe ruimte waar je fysiek je trainingen en workouts kan volgen. Een plek waar jij je op je gemak voelt samen met onze instructeurs. We hebben een warme plek gecreëerd waar jij je persoonlijk kan ontwikkelen!

We hebben voor iedereen een gevarieerd aanbod aan workouts.  Zo blijf jij fit, gezond en loop je met een glimlach terug de deur uit.  Heb je een doel die je wilt behalen? Wij denken met je mee.  Zou je graag afvallen? Wij kunnen je adviseren over lessen die je dan kan volgen.  Al onze workouts zijn gericht op het fitter voelen, meer energie voor lichaam en geest.

Het is bekend van sporten dat je je erna gewoon beter voelt, energieker.  Sommigen gruwelen bij de gedachte om een work out te moeten volgen. Dat begrijpen wij bij Kenkostudio. Daarom willen we je graag uitnodigen om één les te volgen, eentje maar.  Zet je even over dat ‘ik-ben-te-moe’-gevoel en laat ons je uitdagen zodat ook jij met grote voldoening de deur uitloopt na een work out bij ons.

Wedden dat je je beter voelt? Wedden dat je het echt leuk zal vinden? Wedden dat je ’s anderendaags met een beetje spierpijn, dat wel, terugkijkt op een toffe work out? Wedden dat je terugkomt om nog een work out te volgen?

Wedden?

Kom langs en boek je les, we wedden dat je daarna terugkomt.

We gaan jouw uitdaging aan!

Hoe boek ik een work out ?

Het testpakket is twee maanden geldig!

Vanaf wanneer kan je je plekje reserveren?  Vanaf 7 dagen vóór aanvang van de les die je wilt boeken. Bijvoorbeeld: Als je een les pilates op woensdag om 19:00 uur wilt, kan je de woensdag ervoor om 19:00 uur reserveren.

Wat heb je nodig als je komt sporten?

  • Een fitness- of yogamat
  • Flesje water is altijd handig
  • Handdoek is verplicht
  • Comfortabele kleding

Is het je eerste les? Kom wat vroeger! We leren je graag kennen.

Voel je welkom bij Kenkostudio!

Welke lessen kan je boeken in onze studio en wanneer:

Heb je vragen? Neem contact met ons op.  We beantwoorden al jouw vragen en nodigen je graag uit.

Copyright © 2020 Kenko Studio

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Email: hi@kenkostudio.be

Adres: Mechelbaan 825/7 2580 Putte

BE 0750.951.234