SAMEN SPORTEN IS ZOVEEL LEUKER!

Jij als sporter bij Kenko kan als geen ander vertellen hoe het is om bij ons te sporten. Jij bent dan ook de beste ambassadeur die wij kunnen wensen! En omdat samen sporten leuker is dan alleen, introduceren we speciaal voor jou de Bring a buddy actie.

Neem een vriend of vriendin mee voor een proefles en als hij of zij besluit om daarna lid te worden, krijg jij een beloning! 

DE VOORDELEN

Elke kenkos (lid bij kenko) kan een workout buddy meenemen. We doen dit met onze kenko buddy friendship bandjes! Je friendship bandje geeft je extra aanmoediging om zowel je vriendschapsband te versterken als samen te sporten! 
Jij krijgt  een cadeautje wanneer je workout buddy max 7dagen na de workout beslist
om een beurtenkaart of abonnement aan te schaffen bij kenko.
WELKE BELONGING?

Heb jij een lopende beurtenkaart of abonnement? Dan krijg jij 3 groepsles credits gratis per persoon die inschrijft. 

Het is dus belangrijk dat als je buddy instapt of een beurtenkaart aankoopt dat die je naam doorgeeft.

DE SPELREGELS

VOOR KENKOS (als jij lid bent)

  • Kies in de studio een kaart met “friendship” armbandjes uit. het is belangrijk dat je hierbij de naam en het e-mail adres van je workout buddy opgeeft.  Geef een ‘toegang friendship armbandje’ aan je workout buddy en verdeel de armbandjes als echte buddy’s deze zullen je extra motivatie geven!!
  • Kom samen sporten met je workout buddy belangrijk, ook je workout buddy zal de les moeten reserveren. Dit neemt even tijd in beslag dus zorg dat je alles tijdig in orde brengt.
  • Wanneer je workout buddy na de les of max 7 dagen na de workout beslist om een kenko beurtenkaart of abonnement te nemen zal jij een beloning krijgen.

VOOR DE BUDDY’S (Als je al langer dan 1 jaar niet meer bent komen sporten bij kenko)

  • Je zal een kaartje ontvangen van je workout buddy om samen te sporten. Verdeel de armbandjes en draag ze (zeker tijdens de workout) want ze geven extra motivatie.
  • Het is belangrijk dat jij je workout reserveert, je kan niet deelnemen aan een workout wanneer er geen plaats voor je is vrij gehouden!
  • Je workout buddy heeft aan ons je naam en e-mail adres gegeven, daardoor is er een groepslescredit voor je vrijgemaakt. Deze kan je dus inzetten voor een les. Het is dus belangrijk dat je in je mailbox kijkt om je account te activeren. (in de mail staat allee info hoe je kan reserveren)
  • Wanneer je na de les of ten laatste 7 dagen na de workout beslist om een beurtenkaart te nemen (of een abonnement) krijgt je buddy die al wel lid is hiervoor een beloning!

De actie is geldig tot 31/08/2023

Copyright © 2020 Kenko Studio

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Email: hi@kenkostudio.be

Adres: Mechelbaan 825/7 2580 Putte

BE 0750.951.234